Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη  λειτουργίας της  Επιτροπής  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) στο σχολείο μας.

Η ΕΔΥ αποτελεί έναν καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από την Διευθύντρια του σχολείου, την εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο, την Κοινωνικό Λειτουργό και τη γραμματέα της επιτροπής.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις, καθώς και η υποστήριξη  της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύνανται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Ψυχολόγος κ. Μπουνού Χριστίνα και η Κοινωνικός Λειτουργός κ . Τσικερδή Κωνσταντία, θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικά στο 210.5739821 ή ηλεκτρονικά στο mail@35dim-perist.att.sch.gr